مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و شکر قهوه ای

آرد 2 فنجان
شکر قهوه ای 2 فنجان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روغن 1 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
هویج رنده شده 3 فنجان
گردو تازه خرد شده 1 فنجان
خاک قند و یا گردو به دلخواه جهت تزئین

دستور پخت کیک هویج و شکر قهوه ای

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه گرم کنید و یک قالب مستطیلی برای کیک چرب و حاضر کنید.
یک کاسه بردارید و آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. روغن را به مخلوط آردی اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی درون مخلوط بشکنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را خوب بهم بزنید. هویج و گردو را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *