0
» سبک زندگی » آموزش آشپزی » طرز تهیه فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس) برای 3-4 نفر
آموزش آشپزی

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس) برای 3-4 نفر

اسفند 12, 1402 ۰96

مواد لازم جهت تهیه فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس)

فیله مرغ یا سینه مرغ بی استخوان 500 گرم
پودر نان (یا پودر سوخاری) 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل به مقدار کافی
اسپری روغن

دستور پخت فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس)

فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس)
فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه‌ها از آن لذت می‌برند. مرغی که به شکل تکه‌های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته مشخص است که حرف ندارد. اما اگر تصور می‌کنید این فیله مرغ سوخاری خوشمزه در روغن فراوان سرخ شده اشتباه می‌کنید. در این دستور فقط کمی روغن روی مرغ‌ها اسپری می‌شود. با این حال باز هم فیله مرغ سوخاری ترد و خوش طعم از آب در می‌آید.
در تهیه مایه از خردل، مایونز، تخم مرغ و ادویه استفاده می‌شود که به خودی خود مرغ را طعم دار می‌کند و در نتیجه آن را می‌توانید بدون سس و همراه با یک نوشیدنی خنک یا سالاد سبزیجات میل کنید. اما توصیه ویژه ما این است که فیله مرغ سوخاری را با سس رنچ سرو نمایید و از آن نهایت لذت را ببرید.
طرز تهیه: فر را با درجه حرارت ۲۰۰ سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود.
پودر نان را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید. سپس با اسپری روی آن روغن بپاشید. این کار را به صورت عمودی انجام دهید تا پودر نان از سینی بیرون نریزد. سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پودر طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و داخل کاسه‌ای بریزید.
تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید. سپس سس مایونز، خردل، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید آن را به صورت تکه‌های باریک بدون پوست و بدون استخوان در آورید. حال فیله‌های باریک مرغ را داخل مایه تهیه شده بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا از سس پوشیده شوند.
برای پخت یکنواخت تر مرغ‌ در فر می‌توانید روی سینی فر یک طوری فلزی قرار دهید. فیله‌ها را یکی یکی از مایه خارج کنید و در کاسه پودر نان سوخاری فرو ببرید. سعی کنید همه قسمت‌ها از پودر پوشیده شوند (حتی کناره‌ها).سپس آنها را روی سینی فر (یا اگر از توری استفاده می‌کنید، روی توری) بچینید.
وقتی مرحله قبلی برای همه فیله‌ها انجام شد روی آنهابا اسپری روغن بپاشید و سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید (زمان پخته شدن بستگی به سایز فیله‌ها دارد).
در آخر روی فیله‌ مرغ سوخاری آماده شده کمی جعفری خرد شده بریزید و آن را همراه با سس رنچ یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید. نوش جان!

 

 

کلمات کلیدی:
طرز تهیه فیله استریپس پولکی / طرز تهیه فیله استریپس فست فودی / طرز تهیه فیله استریپس با پودر پانکو / طرز تهیه فیله استریپس با پودر سوخاری / طرز تهیه استریپس ران مرغ / ویدیو طرز تهیه فیله استریپس / فیله استریپس نی نی سایت / تفاوت اسپایسی و استریپس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×