مواد لازم جهت تهیه کوکی کراکر شکلاتی | شکلات و بادام و کراکر
بیسکوئیت کراکر 400 گرم
کره نرم شده 3/4 لیوان
شکر قهوه ای 3/4 لیوان
چیپس شکلاتی کاکائویی 3/4 لیوان
چیپس شکلاتی شیری 3/4 لیوان
بادام بو داده خرد شده 3/4 لیوان
دستور پخت کوکی کراکر شکلاتی | شکلات و بادام و کراکر
طرز تهیه: فر را تا دمای 205 درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. کاغذ شیرینی را در کف سینی فر قرار دهید و سپس فویل را پهن کنید. کراکر ها را روی فویل نزدیک بهم بچینید.
در یک شیرجوش شکر قهوه ای را همراه با کره آب کنید و اجازه دهید تا مخلوط 3 دقیقه بجوشد.سپس مخلوط را روی کراکر ها بریزید. سینی فر را به مدت 5 تا 6 دقیقه در فر قرار دهید.
در فر را باز کنید و در همان حالت چیپس های شکلاتی کاکائویی و شیری را روی کراکر ها بریزید تا کمی آب شوند، سپس کراکر ها را از فر بیرون بیاورید و بادام خرد شده را روی آنها بپاشید و سپس به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید.
این شیرینی کالری بسیار پایینی دارد و از مزایای آن این است که سریعا در یخچال خنک و سفت و حاضر می شود.