مواد لازم جهت تهیه گواکاموله انار | مخلوط میوه متفاوت
آووکادو 2 عدد
انار دان شده 1 لیوان
جعفری خرد شده 1/4 لیوان
پیاز کوچک خرد شده 1/4 لیوان
آب لیمو تازه 2 قاشق
فلفل تند (به دلخواه)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت گواکاموله انار | مخلوط میوه متفاوت
طرز تهیه: پیاز و فلفل را بشوئید و آنها را خرد کنید و در کاسه ای بریزید.
آووکادو را از وسط نصف کنید. هسته آن را بگیرید و فیله های آن را روی پیاز و فلفل خالی کنید. جعفری خرد شده و 1/3 لیوان از دانه های انار را به باقی مواد اضافه کنید. نمک و فلفل و آبلیمو را نیز در کاسه بریزید و سپس با کمک چنگال و یا هر وسیله ی دیگری محتویات کاسه را له کنید. سپس انار باقی مانده را در ظرف بریزید و با مواد هم بزنید. روی گواکاموله را می توانید با جعفری و کمی دانه انار تزیین کنید.