مواد لازم جهت تهیه کیک کنجدی با ماست | کیک مقوی و آسان

آرد 3 پیمانه
شكر 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مايع 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
وانيل 1/4 قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
كنجد 2/3 پيمانه

دستور پخت کیک کنجدی با ماست | کیک مقوی و آسان

طرز تهیه: شکر و تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه خوب با همزن بزنید تا کرمی و پف دار شود. روغن و ماست را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر خوب باهم مخلوط کنید و سپس به مواد دیگر اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شود.
قالب دلخواهتان را حاضر و خوب چرب کنید. تمام سطح قالب را با کنجد بپوشانید. مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
نکته: می توانید یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال هم در مرحله اول به مایه کیک اضافه کنید.
همزدن در مرحله اول تاثیر زیادی بر روی پف کردن کیک دارد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *