مواد لازم جهت تهیه کیک ژله ای

آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 6 عدد
پودر ژله توت فرنگی 2 بسته
خامه فرم گرفته 220 گرم
توت فرنگی تازه 500 گرم
باتر کرم برای تزیین روی کیک

دستور پخت کیک ژله ای

طرز تهیه : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان اب سرد اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در این دستور برای حل کردن ژله فقط از 1 لیوان آب سرد استفاده شده است تا ژله بافت سفت تری داشته باشد ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و شکر را اضافه کنید ، با سرعت بالای همزن 10 دقیقه بزنید تا مایه بافتی کشدار پیدا کند و حجم مواد بیشتر شود.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود ، داخل قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
پس از پخت قالب کیک را از فر خارج کنید ، اجازه دهید کیک خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کنید و به 2 قسمت برش بزنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود.
توت فرنگی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، نصف کیک را داخل ظرف یا قالب قرار دهید و دیواره های قالب را با توت فرنگی های نصف شده تزیین کنید.
220 گرم خامه فرم گرفته را با مایه ژله ای که از قبل آماده کرده اید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا به بافتی ضخیم و یکدست برسید سپس داخل قالب را با خامه ژله ای پر کنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
قالب کیک را حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس با باتر کرم تزیین و سرو کنید ( برای طعم و مزه عالی پیشنهاد میشود کیک ژله ای 12 ساعت داخل یخچال بماند تا خوب سرد و سفت شود ).
نکته ها : میتوانید از هر نوع میوه و ژله ای که دوست دارید برای تهیه این کیک دسر استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *