مواد لازم جهت تهیه کیک چیتا | کیک طرحدار پلنگی

کره 180 گرم
شکر سفید 300 گرم
تخم مرغ 6 عدد
آرد 360 گرم
بیکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو تلخ 2 قاشق
عصاره وانیل 5 قاشق

دستور پخت کیک چیتا | کیک طرحدار پلنگی

طرز تهیه: فر را از قبل آماده کنید و روی 180 درجه سانتی گراد آن را تنظیم کنید.
شکر را با کره آنقدر مخلوط کنید تا کاملا کرمی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 1 قاشق وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. بیکینگ پودر و آرد را باهم هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
پودر کاکائو را با بقیه وانیل مخلوط کنید و در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد.
مایه کیک را سه قسمت کنید به این صورت که تقریبا 70 % از مایه کیک را کنار بگذارید. 20% جهت اختلاط با خمیر کاکائو کنار بگذارید و 10% باقی مانده را با یک قاشق چایخوری از خمیر 20% مخلوط کنید تا کمی قهوه ای رنگ شود.
هر کدام از سه مایه را جداگانه در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف پلاستیکی حاوی مایه ساده کیک را درشت ببرید. نوک دو قیف دیگر را نازک ببرید.
یک قالب گرد کیک متوسط حاضر کنید و درون آن را چرب کنید. مانند تصاویر از مایه سفید کیک کمی در قالب بریزید. به صورت حلقه ای از مایه های قهوه ای و شکلاتی روی مایه سفید بریزید.
مجددا از مایه سفید به صورت مارپیچی روی کیک بریزید و دوباره به صورت حلقه ای از مایه های رنگی روی آن بکشید و در نهایت مایه سفید را روی کیک بریزید. کیک را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *