مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و گردو
گردو خرد شده 1 لیوان
هویج رنده شده 3 لیوان
آرد 2 لیوان
پوره سیب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/3 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
روغن 1/2 لیوان
اسانس وانیل مقداری
پودر قند 1 لیوان
پنیر خامه ای یا خامه 200 گرم
کره 100 گرم
دستور پخت کیک هویج و گردو
طرز تهیه کیک : فر را با دمای 180 درجه سانتیگرادروشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند ، شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا یکدست شود سپس روغن ، اسانس وانیل و پوره سیب را اضافه کنید ( چند سیب را پوست بکنید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود سپس له کنید تا به شکل پوره درآید ، از پوره کمپوت سیب هم میتوانید استفاده کنید ).
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود ، پس از اینکه مایه کیک یکدست شد میتوانید هویج پوست گرفته رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه کنید ( میتوانید به جای گردو از مغزهای دیگریا از ترکیب چند مغز هم استفاده کنید ).
قالب را چرب کنید یا ته قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید ( اگر قالب تان بزرگ است 1 قالب کافی میباشد اما اگر قالب تان کوچک است از 2 قالب برای تهیه کیک استفاده کنید ، تا نیمه قالب را با مایه کیک پر کنید ) ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
طرز تهیه کرم کیک : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم 1 دقیقه بزنید سپس سرعت را زیاد کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید تا بافتی سبک و کرکی پیدا کند ، در ادامه پنیر خامه ای یا خامه سرد را کم کم اضافه کنید و بزنید تا بافت کرم یکدست شود ، کرم را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری اسانس وانیل هم اضافه کنید ).
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید ، پس از 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس به 2 قسمت کیک را برش بزنید ( اگر از قالب 2 قلو استفاده کرده اید نیازی به برش زدن کیک نیست ) ، کرم فرم گرفته را از یخچال خارج کنید و کیک را با آن تزیین نمایید.
پس از روکش کردن کیک میتوانید آن را با گردوی خرد شده و مقداری عسل تزیین کنید ، کیک را 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید ( مقدار کرم را میتوانید تا 2 برابر افزایش دهید ، همچنین به جای 1 لیوان شکر میتوانید از همان مقدار عسل استفاده کنید ).