مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و آناناس | کیک متفاوت با روکش کرم خامه ای
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 و 1/2 لیوان
روغن 1 لیوان
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 2 عدد
آناناس تکه ای 1 لیوان
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
خاک قند 2 لیوان
پنیر خامه ای 50 گرم
کره نرم شده 1/4 لیوان
دستور پخت کیک هویج و آناناس | کیک متفاوت با روکش کرم خامه ای
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید و هم بزنید. هویج رنده شده، آناناس و گردو و پودر نارگیل را به مایع کیک اضافه کنید.
مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید.
برای تهیه ی روکش، پنیر خامه ای و کره را هم بزنید و سپس خاک قند را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا پفکی شود. پس از بیرون آوردن کیک از فر و خنک شدن آن، کرم خامه ای را روی آن بمالید.