مواد لازم جهت تهیه کیک میوه ای

تخم مرغ درشت 6 عدد
شکر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
خامه 1 لیوان
پودر قند 3/4 لیوان
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم
توت فرنگی و کیوی به مقدار لازم

دستور پخت کیک میوه ای

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 – 7 دقیقه با همزن بزنید تا خوب مخلوط شده و حجم مواد بیشتر شود سپس آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید ( بسیار آرام و به صورت دورانی مخلوط نمایید ).
ته 2 قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس نصف مواد را داخل یک قالب و نصف مواد را داخل قالب دیگری بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ( از قالب متوسط برای تهیه کیک استفاده کنید ) ، پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس هر کیک را به دو قسمت برش بزنید.
پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود ( دقت کنید که خامه باید بسیار سرد باشد و با دور تند همزن زده شود ).
کیوی ، توت فرنگی و هر میوه دیگری که تمایل دارید را به حلقه های نازک برش بزنید ، روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید و حلقه های میوه را روی آن قرار دهید ، لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید ( در زمان قرار داده هر لایه کیک روی لایه بعدی کمی کیک را فشار دهید ).
پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *