مواد لازم جهت تهیه کیک لبو شکلاتی

آرد گندم کامل (سفید نشده) 1 و 3/4 فنجان
جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
روغن گیاهی 1 فنجان
پوره لبو 1 و 1/2 فنجان
شکلات تلخ یا نیمه تلخ آب شده 56 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر قند

دستور پخت کیک لبو شکلاتی

طرز تهیه: فر را روشن کنید و تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب فر را با کمی روغن چرب کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

شکر، تخم مرغ و روغن را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی مایه تخم مرغی را با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه بزنید. پوره لبو، شکلات آب شده ( خنک شده) و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. کم کم ترکیب آردی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مایه را داخل قالب کیک بریزید. کیک را به مدت 25 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و بپزید. در اواخر پخت یک چنگال داخل کیک فرو کنید، اگر کیک به چنگال نچسبید یعنی کیک آماده است.

قالب را کناری بگذارید تا خنک شود. سپس روی آن را بپوشانید و چند ساعت ( ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم بروند و عطر و طعم کیک بهتر شود. سپس با کمی پودر قند روی کیک را تزیین و سرو کنید.

نکته: برای تهیه پوره لبو، لبوهای پخته را با گوشکوب برقی یا مخلوط کن له کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *