مواد لازم جهت تهیه کیک قهوه ای ریواس و بادام

شکر قهوه ای 1 و 1/2 فنجان
روغن 2/3 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 2 و 1/2 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
شیر 1 فنجان
ریواس خرد شده 1 و 1/2 فنجان
بادام خرد شده 1/2 فنجان
شکر 1/3 فنجان
کره 1 قاشق
بادام پرک 1/4 فنجان

دستور پخت کیک قهوه ای ریواس و بادام

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو قالب گرد برای پخت این کیک احتیاج دارید.
در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، روغن، تخم مرغ و وانیل را باهم خوب هم بزنید. آرد، نمک و جوش شیرین را باهم خوب مخلوط کنید و سپس آن را با شیر یکی در میان به مایه کیک اضافه کنید. (یعنی مقداری مخلوط آردی و سپس مقداری شیر و سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند.) مواد را خوب باهم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
ریواس و 1/2 فنجان بادام را به مایه کیک اضافه کنید. سپس مایه کیک را در دو قالب تقسیم کنید.
در یک کاسه کوچک، شکر سفید و کره یا مارگارین را باهم مخلوط کنید و 1/4 فنجان بادام پرک را به مخلوط اضافه کنید. مواد حاصله را روی مایه کیک در دو قالب پخش کنید. کیک ها را 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
نکته: برای اینکه کیک زیباتر سود می توانید مواد رویه کیک را بیشتر درست کنید و از بادام پرک شده بیشتری استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *