مواد لازم جهت تهیه کیک قهوه ای با خامه ترش

کره 1 فنجان
شکر 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
خامه ترش 1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آرد 1/3 فنجان
شکر قهوه ای 1/2 فنجان
کره ذوب شده 2 قاشق
دارچین 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک قهوه ای با خامه ترش

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب پیرکش مستطیلی را چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، یک فنجان کره و دو فنجان شکر سفید را با همزن خوب هم بزنید تا بافت کرمی و نرم پیدا کند. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. خامه ترش و وانیل را نیز اضافه و با مواد زیر و رو کنید. 2 فنجان آرد را با بکینگ پودر و نمک وارد مخلوط کنید. نصف مایه کیک آماده شده را کف قالب چرب شده بریزید و پهن کنید.
برای تهیه فیلینگ، 1/3 فنجان آرد، شکر قهوه ای، 2 قاشق کره ذوب شده و دارچین را خوب باهم بهم بزنید. 1/2 از مواد حاصله را روی مایه کیک پهن کنید. سپس مایه کیک باقی مانده را روی مواد بریزید و مجددا روی آن را با فیلینگ پر کنید.
مایه کیک را 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *