مواد لازم جهت تهیه کیک فرشته برفی

سفیده تخم مرغ 12 عدد
آرد 1 لیوان
پودر قند 1 و 1/2 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 1 و 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/3 لیوان

دستور پخت کیک فرشته برفی

طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا سفیده های تخم مرغ گرم شوند.
سفیده های تخم مرغ ، آب ولرم ، کرم تارتار و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند ( وقتی کاسه را برمی گردانید نریزد ).
پودر قند را به سفیده های فرم گرفته اضافه کنید و مجدد بزنید تا سفیده ها به حالت خامه ای شود سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم روی سفیده ها الک و مخلوط کنید.
با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود و پس از پخت کیک بزرگ تر و سبک تری داشته باشید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند ).
داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید ( بدلیل اینکه این کیک روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد ) ،مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید.
قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید کیک را چک کنید ).
پس از پخت خلال چوبی را داخل کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ، اجازه دهید کیک سرد شود سپس با پودر قند و خامه تزیین و سرو کنید.
این کیک دارای بافتی لطیف و بسیار ترد میباشد و اغلب در مهمانی های دوستانه و جشن کریسمس پخته و همراه با بستنی ، سس میوه ، تکه های میوه و سرو میشود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *