مواد لازم جهت تهیه کیک شکلات سفید
آرد 2 و 1/2 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکلات سفید 60 گرم (تقریبا 12 قطعه)
آب جوش 1/2 فنجان
کره 1 فنجان
شکر 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
باترمیلک 1 فنجان
آرد 2 و 1/2 قاشق
شیر 1 فنجان
کره نرم شده 1 فنجان
شکر 1 فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک شکلات سفید
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 و 1/2 فنجان آرد ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط و در صورت لزوم الک کنید.
6 قطعه از شکلات سفید را روی حرارت بسیار ملایم داخل تابه کوچک آب کنید. هنگامی که ذوب شد، زیر آن را خاموش کنید تا در دمای اتاق خنک شود.
در یک کاسه بزرگ 1 فنجان کره و 1 و 1/2 فنجان شکر را باهمزن خوب بزنید تا نرم و پفکی و خامه ای شود. تخم مرغ ها را دانه به دانه در آن بشکنید و پس از اضافه کردن هر کدام مخلوط را با همزن خوب بزنید.
مخلوط آردی و باترمیلک را یکی در میان در چند مرحله به مایه اضافه کنید. در نهایت شکلات سفید را به مخلوط اضافه کنید.مایه کیک که آماده شد آن را درون یک قالب گرد 9 اینچی بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید.
شکلات سفید باقی مانده را همراه با 2و 1/2 قاشق آرد و 1 فنجان شیر مخلوط کنید. مخلوط را درون یک تابه بریزید و تا زمانی که مایع غلیظی به وجود آید آن را روی حرارت هم بزنید. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود.
1 فنجان کره و 1فنجان شکر و 1 قاشق وانیل را در یک کاسه خوب باهم هم بزنید تا نرم و خامه ای شوند. مایه شکلات سفید خنک شده را اضافه و مخلوط کنید. با همزن دور تند مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. سپس آن را به عنوان روکش روی کیک بمالید.