مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی بدون آرد | آشپزی بدون گلوتن

کره 200 گرمی 2 عدد
پودر کاکائو 1/3 لیوان
خامه پرچرب 1 لیوان
شکلات تلخ خرد شده 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر قهوه ای 2/3 لیوان
خامه ترش 1/2 لیوان
خاک قند 1/4 لیوان

دستور پخت کیک شکلاتی بدون آرد | آشپزی بدون گلوتن

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک را حاضر کنید و کمی کره داخل قالب بمالید سپس قالب را از مقداری پودر کاکائو بپوشانید.
در یک شیر جوش کره را آب کنید و 1/4 از خامه پرچرب را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکلات را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را در یک کاسه خوب باهم هم بزنید. سپس آن را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید.
مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید و بپزید تا پف کند. در حین پخته شدن کیک، باقی مانده خامه پرچرب را با خامه ترش و خاک قند خوب مخلوط کنید تا خامه خوشمزه بدست بیاید.هنگامیگه کیک را از فر بیرون آوریدید، آن را با همین خامه و پودر کاکائو تزیین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *