مواد لازم جهت تهیه کیک شش تخم مرغی

کره 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 6 عدد
آرد 3 فنجان
شکر 2 و 1/2 فنجان
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
شیر 3/4 فنجان
خاک قند یا فراستینگ برای تزئین

دستور پخت کیک شش تخم مرغی

کیک شش تخم مرغی
طرز تهیه: یک قالب گرد تو خالی مخصوص باندت کیک بردارید و درون آن را چرب کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و ظرف آن را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را باهم بزنید تا نرم و پفکی شوند. تخم مرغ ها را دانه دانه در ظرف بشکنید و بعد از هر شکستن خوب هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید.
مخلوط آرد و شیر را کم کم و یکی در میان در مایه بریزید. و هربار با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس مایه کیک را در قالب خالی کنید. کیک را در فر سرد قرار دهید و بعد درجه فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کیک را 60 تا 90 دقیقه بپزید. سپس روی کیک را با فراستینگ یا خاک قند تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *