مواد لازم جهت تهیه کیک شربتی
زعفران 1 قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق چایخوری
گلاب 1/4 لیوان
شکر 1 لیوان
آب 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق چایخوری
ماست شیرین 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم
دستور پخت کیک شربتی
طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا با هم مخلوط و کرمی رنگ شود.( شکر باید در روغن حل شود.).سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید. پس از اضافه کردن هر عدد مایه را 30 ثانیه بهم بزنید.
هل و سپس ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.آرد را با بیکینگ پودر 2 مرتبه الک کنید تا گلوله های آردی از بین بروند اما زیاد از حد هم آنها را هم نزنید. درون قالب کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید. مواد را در قالب بریزید. و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
از خلال دندان برای تست پخت کیک استفاده کنید و اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است. کیک را برش بزنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه شربت: برای تهیه شربت کیک، آب و شکر و زعفران را به مدت 10 دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید. بعد از دو سه جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
پس از خنک شدن شربت و کیک، شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا کیک خوب خیس شود. کیک را حداقل 4 ساعت درون یخچال نگهداری کنید.
نکات: بهتر است میزان شکر را نصف کنید تا شیرینی بیش از حد دلتان را نزند.
مایه این کیک کمی سفت است و هنگامیگه وارد قالب می شود باید آن را با قاشق پخش کنید. اما نیازی به صاف کردن روی مایه کیک نیست.
زودتر از 20 دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. گاهی متناسب با نوع فر ممکن است پخت تا 50 دقیقه هم طول بکشد. برای طلائی شدن رویه کیک می توانید حدود 3 دقیقه گریل را روشن کنید.