مواد لازم جهت تهیه کیک سیب

آرد 1 و 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 200 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
سیب 5 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک سیب

طرز تهیه : فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.nکره نرم شده را با شکر بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید ؛ آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را مخلوط کنید و کم کم به مایه کیک اضافه نمائید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.nسیب ها را پوست بگیرید و به تکه های کوچک خرد کنید ، ته قالب کاغذ روغنی بیندازید ، نصف سیب های خرد شده را ته قالب بریزید و روی آن 1 قاشق شکر بپاشید ، نصف مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید.nباقی مانده سیب های خرد شده را روی مایه کیک بریزید ، روی ان 1 قاشق شکر بپاشید و باقی مانده مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید.nقالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45-60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و سرو نمائید.nنکته ها : دقت کنید که ته قالب بیش از اندازه سیب نریزید ، اگر قالب تان کوچک است سیب و مایه کیک را مخلوط و سپس داخل قالب بریزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *