مواد لازم جهت تهیه کیک رولی رنگین کمانی با مغز کرم خامه ای
دستور پخت کیک رولی رنگین کمانی با مغز کرم خامه ای
تخم مرغ 5 عدد . شکر 2/3 پیمانه . پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . آرد 2/3 پیمانه . جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده خنک شده 3 قاشق . رنگ های خوراکی به میزان لازم
پنیر خامه ای 120 گرم . شکر 1/2 پیمانه . خامه فرمی 3/4 پیمانه
طرز تهیه: در چند مرحله به آنها اضافه کنید و مجددا مخلوط را با هم زن هم بزنید تا زرد کم رنگ یا کرمی لیمویی رنگ شود. سپس پوست لیمو رنده شده و آب لیمو را با آنها ترکیب می کنیم.
در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند. سپس 1/3 فنجان شکر را درون آن بریزید. سفیده های پفی و شکر را تا جایی که مخلوط رنگی شفاف و موج دار پیدا کند هم بزنید. مخلوط زرده را در در ظرف سفیده ها سرازیر کنید و با قاشق چوبی آرام زیر و رو کنید. دقت کنید که نیازی به هم زدن زیاد نیست فقط کمی زیر و رو شوند.
آرد و جوش شیرین را باهم الک کنید و روی مخلوط بریزید و به همان شیوه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. کره ذوب شده را اضافه و ترکیب کنید. مواد رول کیک آماده است و حال می توانید آن را به چند قسمت تقسیم کنید و آنها در ظرفهای جداگانه قرار دهید.
در هر ظرف رنگ مورد نظرتان را بریزید و مخلوط کنید. چند قیف پلاستیکی آماده کنید و هر کدام را با مایه های رنگی پر کنید. یک کاغذ روغنی بزرگ پهن کنید و مایه ها را به صورت نواری کنار هم بریزید. کاغذ را در سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد بپزید. هنگامی که کیک رولی پخت آن را بیرون بیاورید و از کاغذ جدا کنید، سپس با حوله بپیچید.
طرز تهیه مغزکرم خامه ای: در همین حین 120 گرم پنیر خامه ای را با 1/2 پیمانه شکر با همزن هم بزنید. در نهایت 3/4 پیمانه خامه پفکی را به آن اضافه کنید تا مغر کرمی شکل بگیرد. کیک رولی را باز کنید و کمی از مغز کرمی لای آن بریزید. رول را از طول لول کنید و برش زده و سرو کنید و لذت ببرید.