طرز تهیه کیک رولت کدو حلوایی | کیک پاییزی خوشمزه برای 8 نفر

مواد لازم جهت تهیه کیک رولت کدو حلوایی | کیک پاییزی خوشمزه

تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
پوره کدو حلوایی 2/3 لیوان
آرد 3/4 لیوان
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
خاک قند 1 لیوان
کره 1/4 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک رولت کدو حلوایی | کیک پاییزی خوشمزه

طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در یک کاسه تخم مرغ ها را به کمک همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید. آرام آرام شکر را به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ زرد دربیاید. کدو حلوایی و آبلیمو را اضافه کنید.
در ظرف دیگری آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط کنید. به تدریج به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید.
سینی فر مستطیلی را حاضر کنید و کاغذ روغنی در کف آن بیندازید. کمی آن را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. مایع را درون کاغذ پخش کنید و گردو را روی آن بپاشید.
رولت را تا زمانی که حالت ارتجاعی پیدا کند، به مدت تقریبا 15 دقیقه درون فر بپزید. سپس رول کیک را برگردانید و از کاغذ جدا کنید و به کمک یک دستمال آن را به آرامی رول کنید و در گوشه ای قرار دهید.
برای تهیه کرم وسط رولت پنیر خامه ای ، کره و خاک قند و وانیل را خوب باهم مخلوط کنید و باهم بزنید. رول کیک را باز کنید و کرم را روی آن پخش کنید. سپس رول کیک را بپیچید. برای تزیین روی رولت می توانید از گردو و دارچین استفاده کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید