مواد لازم جهت تهیه کیک رد ولوت لقمه ای
پودر کیک رد ولوت 1 بسته
مواد لازم نوشته شده روی بسته پودر کیک
پنیر خامه ای 250 گرم
کره 1/2 پیمانه
پودر قند 4 پیمانه
شکلات سفید 450 گرم
سس توت فرنگی (دلخواه) به مقدار کافی
دستور پخت کیک رد ولوت لقمه ای
کیک رد ولوت لقمه ای
این کیک رد ولوت لقمه ای، ترکیبی است از کیک رد ولوت و کرم خامه ای که آغشته به شکلات شده است. ترکیب کرم خامه ای و شکلات طعمی بی نظیر به این کیک های لقمه ای می دهد. از طرف دیگر کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش همه را خیره به خود می کند. این کیک لقمه ای همچنین می تواند هدیه ی هیجان انگیزی برای عزیزان شما در روز عشق باشد. برای جذابیت بیشتر می توانید تزیین روی کیک ها را به شکل قلبی یا هر شکل دیگری که دوست دارید درآورید.
طرز تهیه: کیک را مطابق دستور روی بسته بندی آن تهیه کنید.
صبر کنید کیک کاملاً سرد شود (45 دقیقه در یخچال قرار دهید یا چند ساعتی بیرون از یخچال نگهداری کنید). کیک را در کاسه ای قرار دهید و آن را خرد کنید. می توانید این کار را به راحتی با دست انجام دهید.
برای تهیه ی کرم خامه ای، کره و پنیر خامه ای و وانیل را با همزن هم بزنید تا یکدست شوند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به قدر مطلوب شیرین و یکنواخت شود.
کرم تهیه شده را به تدریج به خرده کیک ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که انسجام خوبی پیدا کند و بتوانید به راحتی آن را با دست به شکل توپ های گردی درآورید.
مخلوط کیک و کرم را به شکل توپ های گرد هم اندازه درآورید. سایز توپ ها می تواند بزرگ یا کوچک باشد، اما به یاد داشته باشید که ترکیبات این کیک لقمه ای پر کالری هستند و احتمالاً بیشتر افراد سایز کوچک را ترجیح می دهند. برای اینکه لقمه ها شکل جذاب تری پیدا کنند می توانید با دست یا با یک قاشق روی آنها کمی فشار وارد کنید تا از حالت توپی خارج شوند. لقمه ها را روی کاغذ روغنی روی یک سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
شکلات سفید را آب کنید (داخل ماکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم). از یک سیخ یا چنگال برای فرو بردن لقمه ها در شکلات ذوب شده استفاده کنید و آن را چند بار بچرخانید تا کاملاً از شکلات پوشانده شود. سپس آن ها را مجدداً روی کاغذ قرار دهید.
اگر مایل هستید روی کیک ها را با ترافل تزیین کنید حتماً این کار را قبل از سفت شدن شکلات انجام دهید. سپس کیک های لقمه ای آغشته به شکلات را در یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود. برای روش دیگر تزیین که در عکس ها هم دیده می شود، ابتدا صبر کنید شکلات سفت شود و بعد تزیین دلخواه خود را با سس توت فرنگی انجام دهید. می توانید سس توت فرنگی خانگی تهیه کنید و یا از سس توت فرنگی آماده استفاده کنید. با انجام تزیین، کیک لقمه ای شما آماده است.