مواد لازم جهت تهیه کیک دو رنگ
تخم مرغ 5 عدد
شكر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
ماست 1 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
پودر كاكائو 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک دو رنگ
طرز تهیه : درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید. سپس روغن و ماست را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید ، نصف مایه کیک را پودر کاکائو مخلوط نمائید ؛ نصف دیگر مایه کیک را بصورت ساده داخل قالب بریزید و نصف مایه کاکائویی را بصورت دایره ای روی ان اضافه کنید ( میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید ).
قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، کیک را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.