مواد لازم جهت تهیه کیک خرمالو
خرمالو 4 عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1 و نیم لیوان
روغن مایع 1 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین یا نمک 1/8 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک خرمالو
طرز تهیه : خرمالو ها را پوست بگیرید سپس گوشت خرمالوها را با میکسر به صورت پوره دراورید.
زردهها و سفیدههای تخم مرغ را جدا کنید ، داخل کاسه ای زرده ها ، روغن و شکر را انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس خرمالوهای پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین یا نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه نمایید و به ارامی و به حالت دورانی مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا مانند برف شود ( ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید ( تا حدی که سفیده مخلوط شود کافی میباشد ، زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد ) ، در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 – 45 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد.
کیک خرمالو را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس روی کیک را کمی عسل بزنید و گردو یا پسته خرد شده بپاشید ( یا هر تزئین دیگری که دوست دارید ) سپس سرو کنید.