مواد لازم جهت تهیه کیک جنگل سیاه

شکر ریز 1 و نیم لیوان
آرد سفید 1 و نیم لیوان
بکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
کره نرم شده 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 8 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
نمک 1/8 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
گیلاس تازه 500 گرم
شکر 1/2 لیوان
آب سرد 1/2 لیوان
کره 200 گرم
پودر قند 3 لیوان
پنیر خامه ای 400 گرم
شکلات تخته ای مقداری برای تزیین

دستور پخت کیک جنگل سیاه

طرز تهیه : هسته گیلاس ها راخارج کنید و گیلاس ها را خرد نمایید سپس گیلاس های خرد شده ، نصف لیوان شکر و نصف لیوان اب را داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت استراحت دهید ؛ پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشیدند و گیلاس ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا کره نرم شده ، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و 7 دقیقه با همزن بزنید تا بافتی کرمی و نرم پیدا کند سپس شیر ولرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند ، قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، برای داشتن 2 کیک مایه کیک را داخل 2 قالب بریزید ( مایه کیک را نصف کنید و داخل 2 قالب مشابه بریزید یا در 2 مرحله کیک ها را بپزید ).
قالب های کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ( در مجموع 4 لایه کیک لازم است ).
برای تهیه کرم میان کیک ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید و در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره گیلاسی که خنک شده است به کرم اضافه کنید سپس کرم را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از اینکه کیک و کرم هر دو خوب خنک شدند میتوانید تزیین را شروع کنید ، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید ، با قلمو مقداری از شیره گیلاس روی کیک بزنید سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از گیلاسی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای و گیلاس پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را تزیین نمایید ، برای پایان کار نیز با مقداری گیلاس تازه روی کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *