مواد لازم جهت تهیه کیک براونی با هسته شکلاتی

کره آب شده 200 گرم
شکر سفید 3 لیوان
وانیل 1 قاشق
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 و 1/2 لیوان
پودر کاکائو 1 لیوان
تکه های شکلات ریز 1 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک براونی با هسته شکلاتی

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
کره ی آب شده، شکر و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. تخم مرغها را یکی یکی به محتویات ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید.
در ظرف دیگری آرد، پودر کاکائو و نمک را باهم مخلوط کنید. کم کم مخلوط آرد را به بقیه ی مواد اضافه کنید. تکه های شکلات را درون آن بریزید و آرام هم بزنید.
مایع براونی را درون قالب کیک بریزید و آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *