طرز تهیه کیش لورن برای 6 نفر

مواد لازم جهت تهیه کیش لورن

خمیر پای
ژامبون یا سوسیس 200 گرم
پنیر سوئیسی رنده شده 1 فنجان
پیاز کوچک ریز شده 1 عدد
تخم مرغ زده شده 4 عدد
خامه 2 فنجان
نمک 3/4 قاشق چایخوری
شکر 1/4 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیش لورن

کیش لورن
طرز تهیه: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را قطعه قطعه و چهارگوش ببرید. آنها را در روغن سرخ کنید و تفت دهید. سپس آنها را کنار بگذارید. خمیر پای را در کف قالب مورد نظرتان پهن کنید. ژامبون یا سوسیس ها را همراه با پنیر و پیاز خرد شده داخل خمیر پای بریزید.
در یک کاسه متوسط تخم مرغ، خامه، نمک، شکر و فلفل را باهم خوب هم بزنید. مخلوط را روی مواد پای بریزید.
ظرف پای را 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. سپس حرارت را به 150 درجه درجه سانتی گراد کاهش دهید و پای را 30 دقیقه دیگر در حرارت فر بپزید. پس از خارج کردن قالب از فر آن را 10 دقیقه قرار دهید تا خنک شود. سپس پای خوشمزه را با پودر آویشن سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید