مواد لازم جهت تهیه کوکی ساده قهوه | انواع شیرینی شکری

کره نصف لیوان
شکر قهوه ای 1 و 1/2 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
پودر قهوه آماده 2 قاشق
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت کوکی ساده قهوه | انواع شیرینی شکری

طرز تهیه: کره و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید. یک ظرف بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و وانیل و قهوه را به آن اضافه کنید. مخلوط را آنقدر خوب بهم بزنید تا کمی پف کند.
در ظرفی دیگر آرد، وانیل، بکینگ پودر، دارچین و نمک را باهم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس مواد آردی را آرام آرام اضافه کنید و تا حدی که مواد شیرینی خمیری و یکدست شوند هم بزنید. دقت کنید که هم زدن بیش از حد باعث می شود خمیر شل شود.
1 ساعت روی خمیر شیرینی را بپوشانید و در مکانی قرار دهید. در فاصله یک ربع آخر، فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و روی سینی کاغذ روغنی قرار دهید.
خمیر را روی تخته آشپزی پهن کنید. بهتر است قطر خمیر 1 سانتی متر باشد. حالا با استفاده از یک قالب گرد، کوکی ها را ببرید و روی کاغذ شیرینی قرار دهید. شیرینی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آنها کمی طلایی رنگ شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *