مواد لازم جهت تهیه کلوچه گردک

آرد برنج 300 گرم
آرد گندم 300 گرم
خاکه قند 300 گرم
زنجبیل 30 گرم
کره یا روغن جامد 300 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده برای تزئین

دستور پخت کلوچه گردک

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کرده و خاکه قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاکه قند در روغن حل شود.
آرد گندم ، آرد برنج ، بکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط آرد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد آردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.
انقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.
پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.
کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید خمیر را با قالب هایی که دارید قالب های متنوعی بزنید ، برای روی این شیرینی ها میتوانید علاوه بر زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده و استفاده کنید.
این شیرینی ها را در جای خشک و خنک میتوانید به مدت 6 ماه نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *