مواد لازم جهت تهیه کره بادام زمینی

بادام زمینی 3 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری

دستور پخت کره بادام زمینی

طرز تهیه : بادام زمینی ها را پوست بکنید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بادام ها کمی ترد و طلایی شوند. سپس از روی حرارت بردارید و داخل میکسر بریزید و نمک اضافه کنید.
روغن مایع را به بادام های بو داده اضافه کنید. سپس میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند ( در مدتی که بادام ها را با میکسر میزنید چند بار دستگاه را خاموش کنید و با قاشق مواد را هم بزنید و مجدد میکس کنید ) ؛ کره بادام زمینی را پس از آماده شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید روغن بیشتری اضافه کنید ، همچنین میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسل اضافه نمایید ، کره بادام زمینی را میتوانید به همراه نان میل کنید یا در شیرینی ها از آن استفاده نمایید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *