مواد لازم جهت تهیه کرم رویال مخصوص تزئین کیک و شیرینی

سفیده تخم مرغ 2 عدد
آبلیمو چندقطره
خاک قند 150 گرم یا 1 پیمانه سرخالی

دستور پخت کرم رویال مخصوص تزئین کیک و شیرینی

طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را با همزن (برقی) خوب بهم می زنیم تا سفت و سفید شود و در کاسه جابجا نشود. خاک قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. یک ظرف مایه لعابی انتخاب کنید.و در بن ماری قرار دهید و مرتبا بهم بزنید تا مایه گرم و غلیظ شود. در نهایت چند قطره آبلیمو اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *