مواد لازم جهت تهیه کرم تزیینی کیک و شیرینی

سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 250 گرم
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
آب برای رقیق کردن

دستور پخت کرم تزیینی کیک و شیرینی

سفیده های تخم مرغ و ابلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. پودر قند را نیز کم کم به مواد درون کاسه اضافه نمایید و همچنان با همزن بزنید.
چنانچه برای تزئین بیسکوییت ها کرم غلیظ تری میخواهید باید پودر قند بیشتری اضافه کنید. پیش از تزیین بیسکوییت بهتر است کرم را 30 دقیقه استراحت دهید تا حباب و هوای اضافی خارج شود.
اگر می خواهید کرم رقیق تری داشته باشید مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید. میتوانید کرم را با رنگ های خوراکی رنگ آمیزی کنید، این کرم 1 تا 2 ساعت پس از تزیین خشک می شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *