مواد لازم جهت تهیه کرم بروله قهوه

خامه 2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
قهوه دم شده 1/4 لیوان

دستور پخت کرم بروله قهوه

کرم بروله قهوه
طرز تهیه : قهوه اسپرسو یا قهوه دم شده غلیظ را داخل کاسه ای بریزید و با 1 قاشق غذاخوری خامه مخلوط کنید.
تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس قهوه را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا در اثر حرارت کرم نبرد ).
کرم را داخل قالب بریزید و در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد( پیشنهاد میشود داخل سینی فر کمی آب بریزید و قالب ها را داخل سینی فر بچینید تا با حرارت زیاد کرم سفت نشود ).
پس از پخت اگر ظرف کرم را تکان دهید اطراف کرم سفت و مرکز آن کمی شل است ، ظرف های کرم را از فر خارج کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.
برای طعم و ظاهری بهتر پیشنهاد میشود لایه نازکی شکر روی کرم بپاشید و با حرارت مشعل آشپزی یا فندک اتمی روی کرم را کاراملی کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *