مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک هویج

آرد 200 گرم
روغن مایع 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 175 گرم
مغز گردو 1/2 لیوان
دارچین 2 قاشق چایخوری
هویج 200 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت کاپ کیک هویج

طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، در این مرحله هویج های رنده شده و گردوهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه نمایید و ارام و در یک جهت مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب های کاپ کیک ( یا کپسول های کاغذی مافین ) را چرب کنید و تا نصف هر قالب از مایه کیک پر کنید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید.
پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با خامه زده شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها : دمای تخم مرغ ها باید به دمای اتاق رسیده باشد بعد اضافه شود ، میتوانید کیک را ساده سرو کنید یا بجای خامه از عسل ، پودر پسته و نارگیل و استفاده نمایید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *