مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک شکلاتی
آرد 3/4 لیوان
شکر 3/4 لیوان
کره 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکلات 50 گرم
پودر کاکائو 1/2 لیوان
بکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
ماست یا خامه 1/2 لیوان
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کاپ کیک شکلاتی
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و شکلات را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید ، پس از اینکه شکلات و کره ذوب شدند مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شوند سپس کره و شکلات را اضافه و مخلوط کنید.
مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
مواد خشک و ماست را به نوبت و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود ( این مایه کیک کمی سفت است ).
داخل قالب ها کپسول کاغذی بگذارید و 2/3 هر کپسول از مایه کیک بریزید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها آماده شوند.
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا کیک ها سرد شوند سپس از قالب خارج کنید و همراه با خامه ، سس شکلاتی و تزیین و سرو کنید.