مواد لازم جهت تهیه ژله پلنگی
پودر ژله قرمز 2 بسته
ورقه ژلاتین کوچک 10 عدد
شیر 1 لیوان
خامه 1 لیوان
شکر 5 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی قرمز مقداری
اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت ژله پلنگی
ژله پلنگی
طرز تهیه : یکی از بسته های ژله قرمز رنگ را در 1 لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان آب سرد به ان اضافه کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
برای تهیه کرم صورتی رنگ شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه ، وانیل و چند قطره رنگ خوراکی قرمز به ان اضافه نمایید.
ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید تا ورقه های ژلاتین حل شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و مخلوط نمایید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ).
کرم صورتی رنگ را روی ژله قرمز داخل قالب بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد ، پس از اینکه لایه صورتی نیز بسته شد از یخچال خارج کنید و با چاقو تکه هایی مانند طرح پلنگی از روی لایه صورتی ببرید.
بسته ژله دوم را در 1 لیوان آب جوش حل کنید سپس نصف لیوان آب سرد به ان اضافه کنید ، داخل تکه هایی که خالی کرده اید را با ژله قرمز پر کنید ( بهتر است از سرنگ برای انتقال ژله استفاده کنید تا سطح کارتان تمیز بماند ) ، قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید و سرو کنید.