مواد لازم جهت تهیه ژله انار
پودر ژله انار 2 بسته
دانه انار 1 لیوان
خامه یا بستنی برای تزیین
دستور پخت ژله انار
ژله انار
طرز تهیه : 1 بسته پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع ژله یکدست و شفاف شود سپس داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس قالب را از یخچال خارج کنید و دانه های انار را روی ژله بریزید.
در مرحله بعدی بسته دوم ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه ژله یکدست و شفاف شود سپس روی مخلوط ژله و انار بریزید ، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کامل بسته شود ، برای جدا کردن ژله قالب را چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید تا ژله خودش رار ها کند سپس در ظرف برگردانید و با دانه های انار ، خامه یا بستنی تزیین و سرو کنید.
نکته ها : دلیل استفاده از اب کمتر برای تهیه ژله این است که ژله بافت منسجم تری داشته باشد ، بدلیل اینکه دانه های انار ته نشین نشوند باید ژله را در 2 مرحله داخل قالب بریزید.