مواد لازم جهت تهیه ژله انار یاقوتی

ژله آلوورا 1 بسته
ژله انار 1 بسته
دانه انار 1 لیوان
خامه 100 گرم

دستور پخت ژله انار یاقوتی

طرز تهیه : پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود ، دانه های انار را داخل قالب بریزید و نصف ژله آلوورا را روی آن بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نصف خامه را کمی هم بزنید تا یکدست شود سپس نصف باقی مانده ژله آلورا را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه ژله روی انار خودش را گرفت قالب را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله و خامه را روی آن بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژله انار را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله حل شود ، باقی مانده خامه را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود سپس به ژله انار اضافه و خوب مخلوط کنید تا رنگ صورتی ملایمی بدست بیاید.
قالب ژله را از یخچال خارج کنید و مخلوط صورتی رنگ را روی آن بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود ، پس از آماده شدن قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله خودش را رها کند سپس در ظرف برگردانید و برش بزنید.
نکته ها : برای اینکه لایه های ژله پس از آماده شدن به هم متصل باشند دقت کنید در زمان تهیه ژله برای اضافه کردن لایه بعدی لایه قبلی زیاد سفت نشود ، همینکه یک لایه خودش را گرفت سریع لایه بعدی را اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *