مواد لازم جهت تهیه چیز کیک کوکی شکلاتی

بیسکوئیت ساندویچی شکلاتی خرد شده 3 و 1/2 فنجان
کره ذوب شده 2 قاشق
شکر قهوه ای 1/4 فنجان
دارچین 1 قاشق چایخوری
پنیر خامه ای 900 گرم
شکر سفید 1 و 1/4 فنجان
خامه قنادی 1 و 1/3 فنجان
آرد 2 قاشق
وانیل 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
خامه ترش 450 گرم
چیپس شکلاتی یا شکلات 1 و 1/2 فنجان
شکر اضافی 1/4 فنجان

دستور پخت چیز کیک کوکی شکلاتی

طرز تهیه: 2 فنجان بیسکوئیت خرد شده، کره، شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. قالب چیز کیک را حاضر کنید و مواد را کف قالب و کناره های آن پرس کنید. پایه چیز کیک را به مدت 5 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد بپزید.
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ها را هم بزنید تا از حالت سفتی خارج شود. به تدریج شکر سفید، خامه قنادی، آرد و 1 قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. تخم مرغها را دانه دانه بشکنید و هم بزنید. 1/3 از مایه چیز کیک را روی مواد پایه بریزید. 1 و 1/2 بیسکوئیت خرد شده را روی مایه پخش کنید و بقیه مایه چیز کیک را روی آن بریزید.
قالب چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از اینکه چیز کیک پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید. خامه ترش، 1/4 فنجان شکر و 1 قاشق وانیل را باهم مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید. 7 تا 10 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید. سپس فر را خاموش کنید و چیز کیک را 30 دقیقه در فر محبوس کنید. سپس قالب را بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود.
خامه قنادی و چیپس شکلاتی را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت پایین شکلات را در خامه ذوب کنید. سپس 1 قاشق چایخوری وانیل بریزید و کمی هم بزنید. آن را روی چیز کیک بریزید. قبل از سرو چیز کیک، آن را به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *