مواد لازم جهت تهیه چیز کیک توت فرنگی

بیسکوئیت خرد شده 1 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
خامه 150 گرم
کره 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
توت فرنگی برای تزئین

دستور پخت چیز کیک توت فرنگی

طرز تهیه : بیسکوئیت ها را خوب بکوبید یا با میکسر خرد کنید تا پودر شوند سپس با کره ذوب شده مخلوط کنید.nته قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید ، خمیر بیسکوئیتی را داخل قالب بریزید و پخش کنید ، با پشت قاشق یا دست خوب فشار دهید تا پرس شود سپس به مدت 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید.nپنیر خامه ای ، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ ها ، ماست و وانیل را اضافه کنید ؛ مایه چیز کیک را به آرامی روی لایه بیسکوئیتی پخش کنید و مجدد درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید.nاجازه دهید چیز کیک 1 – 2 ساعت پس از پخت داخل فر خاموش بماند سپس چیز کیک را از فر خارج کنید و به مدت 4 – 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود ( چیز کیک پس از سرد شدن سفت تر می شود ، بهتر است یک شب داخل یخچال بماند ).nروی چیز کیک را پس از خنک شدن با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید سپس مقداری توت فرنگی خرد شده روی آن قرار دهید و سرو کنید ، میتوانید بجای مارمالاد توت فرنگی از ژله توت فرنگی هم استفاده کنید ( پودر ژله را تنها با 1 لیوان آب جوش آماده کنید و پس از سرد شدن روی لایه پنیری بریزید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *