مواد لازم جهت تهیه چاشنی غذاهای ایتالیایی
پودر سیر 1 قاشق
پودر پیاز 1 قاشق
شکر 1 قاشق
پودر پونه کوهی 2 قاشق
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1/4 قاشق چایخوری
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
جعفری خشک 1 قاشق
نمک 2 قاشق
سرکه سفید 1/4 فنجان
روغن کانولا یا کنجد 2/3 فنجان
آب 2 قاشق
دستور پخت چاشنی غذاهای ایتالیایی
طرز تهیه: برای تهیه این چاشنی باید ابتدا مواد خشک شامل پودر سیر، پودر پیاز، شکر، پونه، فلفل، آویشن، ریحان، جعفری و نمک را باهم خوب مخلوط کنید. یک شیشه در دار تمیز بردارید و پودر حاصله را در آن بریزید و محکم ببندید.
در زمان استفاده از چاشنی، سرکه، روغن کانولا و آب را با 2 قاشق سر پر از پودر چاشنی مخلوط کنید و همراه با غذا سرو کنید.