مواد لازم جهت تهیه پیراشکی کدو حلوایی

آرد 3 و نیم لیوان
پوره کدو حلوایی 1 و نیم لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/4 لیوان
پودر مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری سر خالی
روغن مایع 1/4 لیوان
آب ولرم 1/4 لیوان
مربا یا مارمالاد مقدار لازم
پودر قند مقداری

دستور پخت پیراشکی کدو حلوایی

طرز تهیه : آرد ، مخمر خشک ، نمک و شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید .سپس آب ولرم و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
پس از استراحت خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با لیوان خمیر را قالب بزنید ، خمیرها را روی سینی ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی آنها را با نایلون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند.
داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیرها را به نوبت داخل روغن بیندازید و با قاشق مدام حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شود و پف کند. سپس روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
پیراشکی ها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطح شان به پودر قند آغشته شود سپس با استفاده از مداد یا وسیله مشابه داخل هر پیراشکی حفره ای ایجاد کنید.
داخل حفره های پیراشکی را با مربا یا مارمالاد پر کنید و سرو نمایید ( همچنین میتوانید با شکلات آب شده ، انواع خامه و کرم نیز داخل این پیراشکی را پر کنید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *