مواد لازم جهت تهیه پوره سیب زمینی

دستور پخت پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی
سیب زمینی متوسط 4 عدد . کره 100 گرم . شیر یا خامه 3/4 لیوان . جعفری خرد شده مقداری
طرز تهیه : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس سیب زمینی ها را پوست بکنید و درشت خرد کنید.
سیب زمینی ها را بپزید یا بخارپز کنید ( پیشنهاد میشود سیب زمینی را با پوست داخل فر بگذارید و کباب کنید ).
سیب زمینی ها را به همان صورت داغ رنده یا له کنید سپس کره نرم شده در دمای اتاق ، شیر یا خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به بافتی کرمی برسید ، مقداری جعفری خرد شده روی پوره بریزید و گرم سرو کنید.
نکته ها : این پوره سیب زمینی مجلسی و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی میتوانید با ماسوره فرم دلخواه تان را در کنار غذا ایجاد کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *