مواد لازم جهت تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 1 لیوان
نشاسته 1 لیوان
شیر 6 لیوان
زعفران دم شده 2 قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت پودینگ نشاسته زعفرانی

پودینگ نشاسته زعفرانی

طرز تهیه : نشاسته را در شیر سرد حل کنید و به همراه پودر قند و نمک درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ( مراقب باشید ته نگیرد ).
سفیده ها و زرده های تخم مرغ را جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید و بهمراه زعفران به مخلوط نشاسته اضافه و مخلوط نمائید.
سفیده ها را در کاسه ای جداگانه انقدر با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نریزید ) سپس خامه را به سفیده ها اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط خامه و سفیده را به مواد نشاسته ای اضافه نمائید و به صورت دورانی و بسیار ارام مخلوط کنید تا پودینگ غلیظ شود.
درون ظرف دسر را چرب کنید سپس مایه دسر را داخل ان بریزید و در یخچال به مدت 2 – 3 ساعت قرار دهید تا بسته و سرد شود ، پس از مدت زمان لازم پودینگ را با خامه ، تکه های میوه ، شکلات رنده شده و تزئین و سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید کف ظرف پودینگ مقداری شکلات آب شده بریزید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *