مواد لازم جهت تهیه پودینگ نان شکلاتی

نان خرد شده به شکل مکعبی ترجیحا فرانسوی 360 گرم یا نان تخم مرغی، مکعب های 2 سانتی متری
شکلات شیرین نشده (تلخ)، خرد شده 120 گرم
شیر 720 میلی لیتر
تخم مرغ 3عدد
شکر گرانوله 300 گرم
عصاره یا اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
شکر شیرینی پزی 2 قاشق سوپخوری
خامه ی زده شده (اختیاری) جهت سرو

دستور پخت پودینگ نان شکلاتی

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب سوفله ی یک ونیم لیتری را با کره چرب کنید.

نان های مکعبی شده را روی سینی فر پخش کنید. آن ها را 5 تا 7 دقیقه بپزید تا خشک شوند اما نباید قهوه ای بشوند. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

در قابلمه ی بالایی یک بخار پز دو طبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) شکلات و شیر را مخلوط کنید و 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که شکلات ذوب شده و مخلوط یکدست شود. آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه سرد شود.

با استفاده از میکسر برقی با سرعت بالا در یک کاسه تخم مرغ ها را بزنید تا مخلوط شوند. شکر گرانوله شده را بیفزایید و آن را به آرامی1 تا 2 دقیقه بزنید تا غلیظ شود. سرعت میکسر را پایین آورده و به آهستگی وانیل و مخلوط شیر و شکلات را بزنید تا مخلوط شوند.

قطعات نان را در ظرف سوفله قرار دهید. کاستارد شکلات را روی نان ها بریزید، با استفاده از یک قاشق، آنها را برگردانید تا تمامی نان ها به شکل یکنواخت با مخلوط کاستارد آغشته شوند.

آن را به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس با پشت یک قاشق بزرگ روی نان ها را فشار دهید تا کاستارد از درون آن بیرون بیاید. پخت را 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید تا کاستارد خود را بگیرد.

آنها را روی صفحه فلزی انتقال داده و با استفاده از یک الک یا آبکش، شکر شیرینی پزی را روی سطح آنها الک کنید. آن را به شکل گرم یا در دمای اتاق در صورت تمایل همراه با خامه ی زده شده سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *