مواد لازم جهت تهیه پودینگ موز

موز 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
خامه 1/3 لیوان
شیر 1/3 لیوان
شکر 1/2 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/3 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
بیسکوییت نرم مقداری

دستور پخت پودینگ موز

پودینگ موزnطرز تهیه : 3 عدد از موزها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید ، شیر و خامه را به موز اضافه کنید و بزنید سپس زرده های تخم مرغ ، نمک ، شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.nمواد میکس شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود ( در تمام مدت هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد ).nپودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری بگذارید ، پس از غلیظ شدن پودینگ پودر ژلاتین حل شده و کره را به آن اضافه کنید سپس پودینگ را داخل کاسه ای بریزید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.nخامه فرم گرفته را داخل کاسه ای بریزید ، 1 عدد موز باقی مانده را خرد کنید و همراه با پودر قند به خامه اضافه و خوب مخلوط کنید ( برای این دسر پیشنهاد می شود از موزهای رسیده یا له شده استفاده کنید ).nپس از سرد شدن پودینگ داخل لیوان های دسر را لایه لایه با بیسکوییت خرد شده ، پودینگ و موز خامه ای پر کنید ، در انتها میتوانید روی دسر را با مقداری خامه ، موز حلقه شده و تزیین کنید ( میتوانید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید ).nنکته ها : برای جلوگیری از بریدن پودینگ ابتدا کمی از پودینگ داغ را داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر ژلاتین حل شده و کره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه پودینگ اضافه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودر ژلاتین از 2 قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت استفاده کنید.nمیتوانید به مایه پودینگ رنگ خوراکی اضافه کنید ، در دسر بالا کمی رنگ خوراکی زرد همزمان با کره به مایه پودینگ اضافه شده است.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *