مواد لازم جهت تهیه پودینگ موز در مایکروفر
کره نرم شده 100 گرم
موز رسیده 2 عدد
شکر دانه ریز 1/2 فنجان
آرد سلف رایزینگ 1/2 فنجان
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
پودر قند، سس تافی یا بستنی برای تزیین
دستور پخت پودینگ موز در مایکروفر
طرز تهیه: کره را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 30 ثانیه در مایکروفر با بالاترین قدرت( 100%) قرار دهید تا کاملا آب شود. سپس ظرف را از مایکروفر خارج کنید. موزها را با پشت چنگال له کنید و به کره اضافه کنید. نصف یکی از موزها را برای روی پودینگ نگه دارید.
شکر، آرد، پودر دارچین، تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. باقیمانده موز را حلقه حلقه کنید و روی پودینگ بچینید. سپس ظرف را مجددا داخل مایکروفر قرار دهید و با توان 100% به مدت 8 دقیقه بپزید تا پودینگ کمی پف کند و مغزپخت شود.
پودینگ را از مایکروفر خارج کنید؛ روی آن را با پودر قند، سس تافی یا بستنی تزیین کنید و بصورت گرم نوش جان کنید.