مواد لازم جهت تهیه پودینگ خرمالو

موز 1 عدد
خرمالو 2 عدد
پودر وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
پودر میخک 1/8 قاشق چایخوری

دستور پخت پودینگ خرمالو

پودینگ خرمالو با رنگ نارنجی پاییزی و ادویه های گرم، دسری پر خاصیت و فوق العاده برای فصل پاییز است. این دسر خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه آماده می شود و بسیار ساده و سریع است. خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است.

طرز تهیه: خرمالو ها را بشویید. بدلخواه می توانید پوست خرمالوها را نیز جدا کنید. سپس خرمالو ها، موز و تمام ادویه ها را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود.

پودینگ خرمالو را داخل ظرف مناسب بریزید. روی پودینگ را با برش های موز، کشمش و جوز هندی تزیین کنید و این دسر فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ را نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *