مواد لازم جهت تهیه پودینگ استوایی پینا کولادا

شیر نارگیل 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1/3
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
موز بزرگ 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس 1/2 پیمانه

دستور پخت پودینگ استوایی پینا کولادا

پودینگ استوایی پینا کولادا

پینا کولادا، نوشیدنی ملی پورتو ریکو است. این نوشیدنی استوایی فوق‌العاده و هیجان انگیز از شیر نارگیل و آب آناناس تهیه می‌شود. گاهی در آن از خامه و بستنی هم استفاده می‌شود و گاهی با تکه‌های یخ به مقدار زیاد مخلوط می‌شود. اغلب برای تزیین این نوشیدنی از یک حلقه آناناس و یک گیلاس استفاده می‌شود.

البته ما در این جا در مورد طرز تهیه پودینگ پینا کولادا صحبت می‌کنیم. مواد اصلی پودینگ هم مانند نوشیدنی شیر نارگیل و پوره آناناس هستند. شما می‌توانید این پودینگ را همراه با بستنی وانیلی میل کنید و یا آن را با تعدادی یخ در مخلوط کن بزنید و به این ترتیب آن را خنک میل نمایید.

طرز تهیه: ابتدا موز را پوست بکنید و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۲ سانتیمتر خرد کنید. آناناس را هم بکوبید و له کنید.

شیر نارگیل، شیر، شکر، پودر نارگیل، نشاسته ذرت، تخم مرغ و خلال پرتقال را در یک شیرجوش یا قابلمه بریزید و هم بزنید. شیرجوش را روی شعله متوسط قرار دهید.

تکه های موز را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که پودینگ غلیظ شود. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و تا داغ است کره و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره آب شود. صبر کنید

پودینگ کمی خنک شود. در آخر آناناس‌ها را اضافه کنید و پودینگ را زیر و رو کنید. حال پودینگ پینا کولادا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با چیزهایی از قبیل خامه، نارگیل و آناناس تزیین کنید. نوش جان!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *