مواد لازم جهت تهیه پلو استمبولی

برنج 3 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان
گوجه فرنگی نگینی خرد شده 1 لیوان
روغن 1/4 لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم

دستور پخت پلو استمبولی

طرز تهیه : برنج را بهمراه چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و مقداری نمک اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.
داخل کاسه ای برنج آبکش شده ، سیب زمینی مکعبی خرد شده ، رب گوج فرنگی ، گوجه های پوست گرفته و خرد شده ، روغن ، آب ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید و بگذارید برنج دم بکشد ( در اواسط پخت با چنگال برنج را کمی هم بزنید ).
نکته ها : این برنج را میتوانید به تنهایی یا همراه با تخم مرغ نیمرو ، گوشت چرخ کرده ، گوشت یا مرغ پخته و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *